Naomi Campbell demantirala napad na vozača: Ne želim biti talac prošlosti!

POSLJEDNJIH nekoliko dana Naomi Campbell pod povećalom je javnosti zbog navodnog napada na svog privatnog vozača. Iako je vozač Miodrag Medjina ispričao njujorškoj policiji da ga je Naomi napala tijekom vožnje, udarivši ga po potiljku, ali i odbacio svaku mogućnost za tužbu, sada je tek jasno zašto.

"Trudila sam se i dugo vremena radila na tome da ispravim neke greške koje sam počinila"

Naime, Naomi je u službenom priopćenju medijima ispričala svoju verziju priče prema kojoj ona nije kriva za njegovu masnicu ispod oka. "Optužena sam za neprihvatljivo ponašanje prema vozaču u New Yorku. Trudila sam se i dugo vremena radila na tome da ispravim neke greške koje sam počinila i neću dopustiti da postanem talac prošlosti. Svakodnevno se trudim tretirati ljude s poštovanjem i drago mi je da se vozač ispričao. Htjela bih ovu situaciju ostaviti iza sebe i nastaviti dalje sa životom", zaključila je Crna pantera.

Podsjetimo, 39-godišnji supermodel već ima policijski dosje zbog nasilja. Londonski sud ju je 2008. godine osudio zbog napada na dva policajca, godinu prije toga je bacila mobitel na svoju kućnu pomoćnicu, dok je 1998. također telefonom napala osobnu asistenticu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.