Nakon koncerta Parnog valjka u Beogradu, dečko je postavio status o kojemu priča čitava regija

Screenshot: YouTube

PARNI VALJAK u subotu je u Beogradu održao trosatni koncert koji će se dugo pamtiti. Dečki su beogradski Tajšmajdan ispunili do posljednjeg mjesta, a publika je bila oduševljena svirkom. Aki Rahimovski je za srbijanski Blic rekao da koncert ne želi nazivati spektaklom.

"Nemojte mi govoriti da je ovo spektakl, mrzim riječ spektakl. Ovo je jedna bajka koju smo mi priredili, i na kojoj smo spojili i akustiku i elektriku. Poseban je osjećaj svirati na Tašu, na kojem nismo svirali 30 godina, posebno što su se mnogi tu zaljubili, a neki su se vala i rodili", zaključio je.

Ipak, jedan tweet od jučer bio je šlag na tortu beogradskom koncertu popularnog benda. Naime, jedan dečko traži djevojku koja je sinoć također bila na koncertu i o njoj zna samo da je crvenokosa i moli da se tweet podijeli.

"Tražim djevojku crvene kose iz Beograda, bila je noćas na Parnom valjku na Tašmajdanu. Rt sve vam jebem, u pitanju je sve ili ništa", napisao je tviteraš Casper, a njegova potraga se ubrzo proširila društvenim mrežama i srbijanskim medijima.

Nije poznato je li se cura javila, ali čitava regija drži fige da se uskoro nađu na piću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.