Nakon Fabrizia Corone, plastičnu Ninu Morić prevario i novi dečko

NAKON što su je talijanski mediji nazvali najplastičnijom osobom njihove estrade, čini se kako je cura s Knežije postala ponovno bez dečka. Naime, iako se činilo kako ljubavnoj idili Nine Morić i Massima Baltimorea nema kraja, izašle su fotografije na kojima njezin novi dečko ljubi drugu djevojku. U romantičnoj atmosferi milanskog kafića, Massimo je svoju navodnu prijateljicu Melissu Colnaghi prvo poljubio u tjeme, a zatim u golo rame.

Zbog loše gledanosti ukinut je show u kojemu je Nina trebala vratiti staru slavu

Da Nina u posljednje vrijeme nema sreće u ljubavi, a ni na poslovnom planu dokazuje činjenica da je nakon samo jedne epizode showa koji joj je trebao povratiti staru slavu ukinut te da ju je bivši suprug ostavio zbog ljepše i mlađe manekenke. Podsjetimo, show "Bellissima" je napravljen isključivo zbog posrnule starlete koji joj je poslužio da već u prvoj epizodi pokaže međunožje za osvetu svom bivšem suprugu Fabriziu Coroni, ali je zbog loše gledanosti ukinut iz programa.

Također je prije nekoliko tjedana njezin bivši suprug, zbog kojega je čak zamalo počinila samoubojstvo, Fabrizio pokazao sve svoje atribute na plaži gdje je vodio ljubav s novom djevojkom. Kako je i sam Fabrizio kasnije priznao, fotografije na kojima su on i Belen Rodrigez uhvaćeni u strastvenom klinču su zapravo bila klasična sačekuša i njegova osveta Nini. Manekenka i voditeljica koja je zaboravila pričati hrvatski jezik na provokaciju bivšeg supruga još uvijek nije odgovorila, ali nagađa se da je njezino pokazivanje međunožja u ukinutom showu zapravo bio posjetnik Fabriziu na ono što je izgubio.

A.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.