Nakon duge borbe s rakom, zvijezda Beverly Hillsa mašta samo o jednoj stvari

Foto: Instagram

NAKON duge bitke s rakom dojke, Shannen Doherty sretna je jer se bolest povukla, no to ne znači da joj ne nedostaju neke stvari iz perioda kad je bila potpuno zdrava. Zvijezda Beverly Hillsa koja je prije nekoliko mjeseca saznala da se bolest povukla, na Instagramu je objavila fotografiju s dugom smeđom kosom koja joj jako nedostaje, no, jasno, stvari sagledava iz pozitivne perspektive.

"Duga kosa! Tako sam zahvalna samo što sam živa i u remisiji. Sad imam više vremena da se posvetim stvarima koje volim kao što su obitelj, gluma, pisanje i borba za stvari u koje vjerujem. Ali dovraga! Koliko moram čekati da mi kosa naraste...", napisala je ispod stare fotografije.

Nakon mnogobrojnih terapija i zračenja, Shannen je obožavatelje diljem svijeta inspirirala svojim postovima na društvenim mrežama, a život joj se sada napokon vraća u normalu.

Krajem prošle godine njezin suprug Kurt Iswarienko tužio je njezine bivše menadžere, a ovih dana u američkim tabloidima šuška se da je postignuta nagodba. Naime, Kurt je tvrdio da je njihov seksualni život uništen te da su menadžeri odgovorni što joj nije na vrijeme postavljena dijagnoza raka dojke. 

U tužbi vrijednoj 15 milijuna dolara Shannen je optužila menadžere da nisu dobro upravljali njezinim novcem te da su dozvolili da joj zdravstveno osiguranje istekne 2014. godine zbog čega joj je dijagnoza postavljena mnogo kasnije, a Iswarienko u svojoj tužbi tvrdi da je zbog činjenice da osiguranje nije produženo i da bolest nije otkrivena na vrijeme, uništen njihov seksualni život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.