Najseksipilnije scene tuširanja u filmovima

SCENE lijepih žena pod tušem obično su sasvim suvišne u filmovima i nemaju gotovo nikakvu važnost što se tiče radnje. S druge strane, one su često ono po čemu neki film pamtimo. Donosimo vam pregled nekih od najseksipilnijih scena tuširanja.

Rhona Mitra u "Čovjeku bez tijela"

Kritičari smatraju da je film vrlo loš i mračan, ali ima jednu svijetlu točku - seksipilnu, polugolu Rhonu. Iako je scena kratka, dovoljna je da uljepša ovakav isprazan film.

Download:
FLVMP43GP

Jessica Alba u "Oku"

Lijepa glumica je melem za oči čak i kad je obučena. U filmu "Oko" pokazala je svoje draži, ali niti u jednom trenutku nije potpuno gola pred kamerom. Jessica pod tušem mami uzdahe i tjera gledatelja da odgleda cijeli film ne bi li ugledao barem još koji djelić njene gole kože.

Download:
FLVMP43GP

Susan Ward i Leila Arcieri u "Divlja igra 2"

Kritičari su pokopali prvi nastavak ovog filma, a drugi je prošao potpuno nezapaženo i kod publike. Tuširanje dviju privlačnih glumica obučenih u prozirne, uske topiće nije mnogo pridonijelo popularnosti filma, ali je barem privuklo nekoliko tisuća gledatelja.

Download:
FLVMP43GP

Eva Green u "Casino Royale"

Iako ova scena nije pretjerano seksi, već je nabijena emocijama, Eva Green je sama po sebi oličenje seksipila. U mokrom izdanju svakako je uljepšala ovaj, za mnoge razočaravajući film iz ciklusa o Jamesu Bondu.

Download:
FLVMP43GP

Angelina Jolie u "Tomb Raideru"

Nitko ne izgleda tako ljuto i istovremeno tako seksi pod tušem kao Angelina Jolie. U vrijeme dok još nije bila kost i koža, Angie je mamila uzdahe u ulozi jedne od najpoznatijih virtualnih ljepotica, Lare Croft.

Download:
FLVMP43GP

Kate Beckinsale u "Polarnoj noći"

Prelijepa glumica skinula se do kraja u potpuno besmislenoj sceni tuširanja, no film je bio jednako besmislen i negledljiv. Kate je jedina dobra stvar zbog koje se isplati pogledati "Polarnu noć", a ako vas ne intrigiraju zamagljena stakla tuš-kabine iza kojih stoji gola ljepotica, nemojte uopće trošiti vrijeme na ovo ostvarenje.

Download:
FLVMP43GP

Angelina Jolie i Elizabeth Mitchell u filmu "Gia"

Dovoljno je reći da Angie glumi manekenku koja je otvoreno progovorila o svojim lezbijskim sklonostima i u ovoj sceni se tušira sa svojom ljubavnicom. Kratko, ali vrijedno svake potrošene sekunde.

Download:
FLVMP43GP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.