Nagradna igra: Osvojite vrijedne nagrade Darka Rundeka & Cargo Orkestra

JOŠ SAMO osam dana nas dijeli do ekskluzivnog nastupa Darka Rundeka i Cargo Orkestra u zagrebačkom klubu Bogaloo koji će ujedno obilježiti kraj jedne i početak nove festivalske godine u režiji Rokaj Festa. Povodom nadolazećeg koncerta Index je najsretnije odlučio i nagraditi.

Sve što trebate napraviti jest poslati točan odgovor na nagradno pitanje, zajedno s osobnim podacima i naznakom "Darko Rundek & Cargo Orkestar" na index.nagrada@gmail.com. Našim čitateljima ovaj put dijelimo dva paketa koja se sastoje od ulaznice za koncert, majice i cd-a.

Nagradno pitanje:

Koji po redu Rokaj Fest se održava 2010.?

a) treći

b) peti

c) šesti

Uvijek živahni i veseli, Darko Rundek & Cargo Orkestar ovom prilikom spremaju presjek svog glazbenog opusa a kao dodatnu poslasticu za sve fanove organizirali smo i glasovanje za sve obožavatelje! Glasovanje će se odvijati u vidu ankete za izvedbu jedne od pjesama koje Rundek i sam rijetko izvodi na svojim nastupima, te se bez ovog glazbenog božićnog poklona niti jedna od ponuđenih pjesama ne bi nalazila na set listi Rokaj Party koncerta!
 
Glasovanje će biti moguće preko web site-a Rokaj Festa, www.rokajfest.com, od ponedjeljka 16.11.2009., kada ćemo otkriti 3 ponuđene pjesme, i trajati će punih mjesec dana! Rezultat glasovanja bit će iznenađenje do samog koncerta što znači da će samo prisutni imati priliku čuti Rundeka kako izvodi jednu od pjesama koja je rijetko na repertoaru!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.