Nagradna igra: Dijelimo mjesečne karte za klub "Sirup"


KLUB SIRUP ima posebne pogodnosti za prosinac, poznatiji i kao mjesec partya.

Klub nudi mjesečnu kartu po cijeni od 100 kuna koju možete podići na blagajni kluba ili ju rezervirati na sirupclubnation@gmail.com, a ona vrijedi za sve večeri u prosincu. Sirup nudi i popust na pojedinačne karte koji ovog mjeseca iznosi 30 posto.

Za te cijene, klub nudi vrlo zanimljiv program. Već od petka, 4.12 očekuje vas disco beat party, a za dobar zvuk brinut će se zvijezda londonske scene Toby Tobias. U subotu dolazi glazbenik svjetskog glasa Daniel Bella koji ulazi u samu srž techna. Uz njega će nastupiti beogradski majstor Vlada Janjić i Dj Sergej.

Sljedeći petak, 11. 12, za pultom će se naći dva velikana, nizozemski Steve Rachmad i Petar Dundov koji kombiniraju house, soul i techno. Tjedan dana nakon toga u klubu nastupa Finac Luomo koji se proslavio izdavši "Love you all", a kombinira chicago house, soul i disco zvuk. Tu su i prepoznatljive večeri Blitz Kidza, Bizzarea, a 19.12 klub besplatno poklanja live Monoteke, nove uzdanice domaćeg zvuka.

Index vas nagrađuje

I ovoga puta Index vas nagrađuje. Dijelimo mjesečne karte za prosinac, a sve što trebate učiniti je poslati mail naslovljen na "Klub Sirup" s osobnim podacima  na adresu index.nagrada@gmail.com. Uživajte u partijanju uz Index!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.