Na YouTubeu su ponovno objavljene pjesme Tram 11. Broj pregleda je jadan

Screenshot: YouTube

NAKON što je Menart zbog ekstremnodesničarskih stihova povukao album Jedan na Jedan sastava Tram 11, kanal Tram 11 na YouTubeu je objavio pjesme s albuma.

Pjesme su objavljene na kanalu Tram 11 koji je kreiran 23. siječnja ove godine, a broj pregleda je katastrofalan. Pjesma Fali vam (malo Gensta) u osam dana skupila je nešto više od 24 tisuće pregleda. Pjesma PŠK na kanalu Tram 11 ima nešto više od 12 tisuća pregleda, ali je prethodno skupila preglede na kanalima koji nisu u vlasništvu Tram 11.

Ostale pjesme s novog albuma na YouTube su postavljene dva dana kasnije, kada je Menart raskinuo ugovor s Tram 11. Pjesma koja se ovih dana najviše spominjala u javnosti Tko nam je probao uzeti sjaj skupila je tek nešto više od osam tisuća pregleda, a Jebo sliku svoju tek nešto više od dvije tisuće.

Ni ostale pjesme nisu prošle bolje te nijedna od njih za tjedan dana nije uspjela skupiti više od pet ili šest tisuća pregleda.

 

>>>Kaj ima, lima? Moje pismo bijesnim Tramvajima

>>Album Tram 11 je soundtrack života seksualno frustriranog ustaše

>>Domaći reperi o Tramu 11: "Grozan album, ali potez Menarta još jadniji"

 

Menart raskinuo ugovor i povukao album iz prodaje

Podsjećamo, Menart je iz prodaje povukao album Jedan na jedan Trama 11 nakon što su neki stihovi s albuma razbjesnili javnost.

Na službenim stranicama izdavača se više ne može naći izdanje albuma.

"Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11. Nedavno objavljeni album Jedan i jedan odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa.

Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje, već slobodu govora i različitosti.

Album Jedan i jedan objavili smo prvenstveno zbog uspješne dvadesetogodišnje suradnje s Tram 11 te golemog interesa publike koji se pokazao najavom izlaska albuma Jedan i jedan. Menart posluje 25 godina i ponosni smo što je u našem katalogu široka lepeza glazbenika koji djeluju u svim glazbenim žanrovima", priopćili su.

Obožavatelji Generala Wooa i Targeta zasuli su Menart negativnim recenzijama na Googleu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.