Na Netflixu od ovog tjedna možete igrati videoigre, ali samo ako imate Android

Foto: Netflix

NETFLIX lansira svoje prve igre za pametne telefone, prenosi BBC.  

Igre će lansirati širom svijeta kako bi se probili na tržište pretplata na mobilne igre. 

Ovoga tjedna novi update bit će dostupan za sve korisnike Android pametnih telefona, a uključit će prikaz igrica koje se mogu skinuti. 

Za početak će biti aktivno pet igrica: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up i Shooting Hoops.

"Iako je ovo početak dugog putovanja, uzbuđeni smo što možemo pružiti iskustvo igranja koje se razlikuje od onoga što je dostupno danas - ekskluzivne mobilne igrice bez oglasa, bez plaćanja unutar aplikacije, uključene u vašu pretplatu na Netflixu", prenosi BBC izjavu Netflixa. 

Trenutne igre imaju relativno jednostavnu grafiku i lako ih je igrati, ali iz Netflixa dodaju da s vremenom planiraju kreirati igre za sve vrste igrača.  

"Bez obzira na to žudite li za ležernom igrom koju možete pokrenuti ispočetka ili za impresivnim iskustvom koje vam omogućuje da dublje prodirete u svoje omiljene priče, želimo izgraditi biblioteku igara koja nudi ponešto za svakoga", rekao je Mike Verdu, voditelj odjela za razvoj igara u Netflixu. 

Kao što je ranije istaknuto, ovotjedno ažuriranje sustava u Netflixovoj aplikaciji vidjet će se samo na Android uređajima, dok se nadogradnja za iOS uređaje, odnosno Apple, planira u narednim mjesecima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.