Muž uhvatio profesoricu kršćanske škole u seksu s 15-godišnjim učenikom

Foto: LinkedIn

PROFESORICU iz Oregona muž je uhvatio u krevetu s 15-godišnjim učenikom, a seksali su se prije toga redovito godinu dana, piše Daily Mail.

Andrea Baber (29), uhićena je u svom domu u Oregonu u petak nakon što ju je muž uhvatio u spolnom odnosu s učenikom 5. prosinca.

Policija je za vezu učenika i profesorice saznala kad je tinejdžerov otac dobio anonimni mail u kojeg su ga pitali znali za seksualne odnose između svog sina i Baber, koja je radila na Kršćanskoj akademiji Logos u Springfieldu.

Andrea Baber podučavala je engleski jezik i književnost te pisanje i verbalnu komunikaciju. U policijskom izvješću stoji kako je riječ o bivšoj profesorici koja je vezu s učenikom započela 2016. kad je učeniku bilo 15 godina.

Policija tvrdi i da je Baber maloljetniku redovito davala marihuanu. Optužena je za napastovanje i seks s maloljetnikom koji zakonski ne može pristati na odnos (silovanje i sodomija trećeg stupnja), nezakonito davanje marihuane maloljetniku te niz drugih točaka vezanih uz seksualno iskorištavanje maloljetnika.

Trenutačno se nalazi u pritvoru te joj je određena jamčevina u visini od 456 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.