MrBeast: Za dvije godine izlazi video u kojem sam 2015. predvidio broj pratitelja

Foto: X/Instagram

NAJPOPULARNIJI youtuber na svijetu MrBeast objavio je na X-u kako će 2025. godine objaviti video iz 2015. u kojem je predvidio koliko će pratitelja imati za deset godina. 

Objasnio je da je u svojim počecima, kada su se njegovi YouTube pretplatnici brojili u tisućama, a ne u milijunima, napravio video koji je naslovio na sebe i odlučio da će s njim izaći u javnost za deset godina.  

Dakle, 5. listopada 2025. objavit će video u kojem je predvidio koliko će pretplatnika njegov kanal dosegnuti nakon 10 godina. S obzirom na to da je najpraćeniji youtuber na svijetu dosegao brojku od čak 192 milijuna pratitelja, bit će zanimljivo doznati koliko je blizu brojke koju je predvidio u počecima karijere. 

Njegova objava izazvala je pažnju pratitelja, a uslijedili su i zanimljivi komentari. "Kad bi barem tvoja mlađa verzija znala što si dosad postigao", napisao je jedan pratitelj, a drugi se našalio: "Napravit ću video u kojem predviđam što si ti predvidio u svom videu i objavit ću ga za 10 godina."

Novi izazov šokirao ljude

Podsjetimo, MrBeast, pravim imenom Jimmy Donaldson, nedavno je najavio novi izazov koji su ljudi opisali kao "potpuno psihičko mučenje". Youtuber je upitao pratitelje bi li mogli izdržati 100 dana u sobi s potpunim strancem za 500.000 dolara, odnosno 472.000 eura, a pitanje je izazvalo podijeljene reakcije. 

Zanimljivo, i vas smo upitali isto, a sudeći prema rezultatima, većina, točnije čak 75 posto (2570 glasova), izdržala bi izazov bez problema. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.