Mračne tajne sa seta Ludih sedamdesetih

Foto: Press

VIŠESTRUKE optužnice za silovanje protiv jednog člana postave, frakcije između glumaca, likovi koji naglo nestaju iz serije zbog zatvorske kazne i problemi s drogom - glumačka postava serije Lude sedamdesete bila je divlja i uznemirena družba.

Nostalgični hit sitcom koji je emitiran od 1998. do 2006. godine mlade glumce lansirao je u zvijezde, no na setu nije uvijek bilo veselo kao u Ericovom podrumu.

Nitko nije volio zvijezdu

Razni intervjui i fotografije pokazuju kako se ostatak muške postave odlično slagao - Wilmer Valderrama, Ashton Kutcher i Danny Masterson. Zapravo, zajedno su ilegalno organizirali poker, partijali i neprestano punili stranice tabloida, no Topher Grace (Eric Forman) nikad nije bio s njima.

Prema magazinu E!, za to je kriv Topher, koji se bio predviđen da bude zvijezda serije, no kako se ona razvijala, a mladi glumci postali poznatiji, on to navodno nije mogao podnijeti.

Napustio je show u pretposljednjoj sezoni, no vratio se kao cameo u zadnjoj epizodi. Prema glasinama koje kruže, on se jednostavno pojavio na setu, snimio scene, i dok se ostatak postave grlio i pozdravljao, samo je sjeo u auto i odjurio.

Još jedan dokaz toj teoriji je i serija Punkd, u kojoj je Ashton Kutcher podvalio svim drugim kolegama iz serije osim Topheru.

Prekinuto snimanje zbog droga

Wilmer Valderrama (Fez) donio je vlastitu nevolju na set 2004. godine, u vidu tadašnje djevojke Lindsay Lohan, koja je ionako gust raspored snimanja serije bacila u potpuni kaos. Trebala se pojaviti u gostujućoj ulozi, no na šest dana završila je u bolnici, zbog "iscrpljenosti".

Raspored snimanja još više je doveden u pitanje kad je redovni član postave Tommy Chong (iz stonerskog dua Cheech & Chong) osuđen na devet mjeseci zatvora zbog dućana koji je posjedovao, Nice Dreams, a koji je prodavao bongove i potrepštinu za konzumaciju marihuane.

Zbog toga je propustio čitave dvije epizode, što je inspiriralo i posebnu epizodu u kojoj ekipa shvaća da nisu dugo vidjeli "starog hipija", pa ga pokušavaju naći. Vratio se za posljednje dvije sezone showa.

Show je od početka bio u kaosu. Mila Kunis lagala je da ima 18 godina, što je bio jedan od kriterija na audiciji, kako bi dobila ulogu razmažene Jackie. Do trena kad su producenti shvatili da ima zapravo 14 godina, nije bilo više povratka, a već su i bili uvjereni da je upravo ona prava osoba za ulogu.

Kunis tvrdi da nije lagala već da je producentima rekla kako će imati 18 godina na rođendan, no nije specificirala koji.

Hyde osuđen za seksualno zlostavljanje

Danny Masterson (Eric Hyde) nedavno je optužen za silovanje pet žena tijekom snimanja showa u ranim 2000-ima. LAPD još uvijek istražuje taj slučaj. Masterson je, kao i žene koje ga optužuju, član scijentološke sekte.

Tragični kraj za Laurie

Kao manipulativna starija sestra Erica Formana, Lisa Robin Kelly bila je svojevrsna antagonistica showa, nevina djevojka u očima svog oca, no potpuna suprotnost svima drugima.

Njezin lik naglo je nestao u trećoj sezoni - poslali su je u "beauty školu", no okolnosti u stvarnom životu otkrivaju puno više. "Izgubila sam dijete", rekla je ABC-ju 2012. godine. "Kao rezultat toga, izgubila sam sve i počela zloupotrebljavati alkohol", rekla je.

Intervju se odgodio nekoliko dana nakon što je uhićena zbog obiteljskog nasilja. 18 mjeseci prije toga uhvaćena je u vožnji pod utjecajem, zbog čega je osuđena 12 mjeseci uvjetno. "Imala sam problema s alkoholom", nastavila je. "I pobjegla sam."

Kelly se vratila u cameo ulozi tijekom pete sezone, no potrajala je tek tri epizode, prije nego je njezin lik zamijenila glumica Christina Moore. Kelly se više nikad nije vratila u seriju, a osim jedne gostujuće epizode u seriji Charmed 1999. godine, ni na televiziju uopće.

Samo godinu dana nakon intervjua za ABC, Kelly se predozirala i umrla. U rujnu 2013. prijavila se na odvikavanje. "Razgovarao sam s njom u ponedjeljak", objasnio je njezin agent u objavi za medije. "Bila je puna nade te se veselila ostaviti to razdoblje života iza sebe."

Preminula je tu srijedu, s 43 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.