Monotoni "Milijunaš" se na jesen vraća na male ekrane

VODITELJ za kojeg mnogi tvrde da je nasljednik Olivera Mlakara najavio je povratak "Milijunaša" na velika vrata. Naime, Tarik Filipović privukao je više gledatelja svojim načinom vođenja nego što je sam kviz kao takav. Slobodno se može reći da Tarik nije bio zaštitno lice kviza "Milijunaš", već je "Milijunaš" postao zaštitno lice Filipovića.

"Da, točno je. 'Milijunaš' se vraća na male ekrane"

Kako je svima pomalo dosadio, kviz je zamijenjen novim, dinamičnijim nasljednikom. Kviz "1 protiv 100" zavladao je malim ekranima, a zajedno sa njim i Tarik koji se odlično snašao i u novom angažmanu. Međutim, kako se Lesi vratio kući, tako nekako će se i Tarik vratiti tamo od kuda je krenuo - ponovo će voditi "Milijunaša" koji se vraća u program na jesen.

"Da, točno je. 'Milijunaš' se vraća na male ekrane. Naravno da me to veseli", rekao je glumac i voditelj za Dnevni avaz. No, prije nego što započne još jedna sezona kviza koji je do sada iznjedrio tek jednu milijunašicu, ovaj Zeničanin mora snimiti i posljednje emisije kviza kojeg trenutno vodi, a zatim otići na zasluženi odmor.

S.C.
Foto: HRT

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.