Monica Bellucci slavi 52. rođendan: Prisjetimo se njezinih najseksi trenutaka

Foto: Guliver/Cover Images/Instagram

MONICA BELLUCCI danas slavi 52. rođendan i prima tisuće čestitki obožavatelja iz svih djelova svijeta. Slavna glumica je rođendan obilježila na svom Instagram profilu gdje je postavila fotografiju na kojoj kao beba pozira s ocem, koji rođendan slavi na isti dan kao i ona.

Monica je ove godine otvorila Instagram profil i svoje obožavatelje redovno časti fotografijama i videozapisima sa snimanja gdje pokazuje svu svoju ljepotu i raskoš.

Njezina glumačka karijera traje punih 30 godina, a kada netko izgovori njezino ime većini ljudi kroz glavu prolazi scena u kojoj ona prolazi primorskom šetnicom dok skupina dječaka zuri u nju. Scene iz filma "Malena" postale su kultne, a Monica je ovim filmom potvrdila svoj status jedne od najljepših žena na svijetu.

Ne zaboravlja se ni kao Lucia iz filma "Manual of love" i ova scena seksa.

Gola Monica Bellucci na filmu ne obećava kvalitetu, ali obećava da će se par minuta urezati u pamćenje svakome tko ga pogleda.

Monica je s 50 godina postala najstarija Bondova djevojka ikad.

Nedavno je  snimila još jedan "goli" modni editorijal i dokazala kako njezino tijelo i seksipil prkose vremenu, i stotinama njezinih duplo mlađih kolegica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.