"Molila sam se da postanem bogata": Ove slavne face rodile su se u siromaštvu

Foto: Instagram

MNOGE slavne osobe danas svoje bogatstvo broje u milijunima. I dok su neki rođeni u bogatim obiteljima, mnogi su se trebali izboriti kako bi danas uživali u svom novcu. Pogledajte o kome je riječ.

Hilary Swank

Američka glumica Hilary Swank odrasla je u Washingtonu. Jednom je prilikom za časopis Together izjavila kako joj je bilo dovoljno "imati krov nad glavom i hranu pa se nije osjećala siromašnom niti to ikada gledala negativno". Dodala je kako joj je jedino bilo teško prolaziti kroz neugodna iskustva u djetinjstvu.

"Roditelji mojih prijateljica govorili su im da se ne smiju družiti sa mnom. Sa šest godina doživjela sam da bi mi rekli kako nisam dobrodošla u njihov dom", priznala je Hilary, koja je filmsku karijeru u Hollywoodu započela manjom ulogom u filmu Buffy: ubojica vampira, a onda jednom većom u filmu Karate Kid 4, gdje je glumila Julie Pierce.

Nicki Minaj

Nicki Minaj preselila se s Trinidada u New York kada je imala pet godina. Danas uspješna reperica imala je teško djetinjstvo.

"Otišla bih u svoju sobu i molila se Bogu da me učini bogatom kako bih se mogla brinuti o svojoj majci", ispričala je jednom prilikom za Rolling Stone. Prisjetila se kako je njezina majka ponekad iznajmljivala njihov dom kako bi spajala kraj s krajem, a za to bi vrijeme njezina obitelj živjela u podrumu.

Nicki je slavu postigla nakon što je potpisala ugovor za Lil Wayneovu diskografsku kuću Young Money Entertainment.

Sarah Jessica Parker

Zvijezda serije Seks i grad također je odrasla u siromašnoj obitelji. Sarah je jedna od osmero djece, a njezina obitelj preživljavala je od socijalne pomoći.

"Sjećam se da sam bila siromašna. Nije bilo načina da to sakrijem. Ponekad nismo imali struju. Ponekad nismo imali Božić, ni praznike, ni rođendane", rekla je glumica jednom prilikom za New York Times.

Oprah Winfrey

Iako je danas jedna od najpoznatijih voditeljica u svijetu, Oprah Winfrey je odrasla u siromaštvu u seoskom području američke države Mississippi. Do tinejdžerske dobi, odgajala ju je samohrana majka, a kasnije je odrasla u Milwaukeeju. Počela je raditi još za vrijeme srednje škole na jednom radiju, a naposljetku je dobila priliku za napredovanje.

Oprah je danas jedna od najutjecajnija žena u SAD-u i jedina Afroamerikanka milijarderka. 

Justin Bieber

I Justin Bieber jednom je prilikom progovorio o teškom djetinjstvu. Danas svjetski poznatog pjevača odgajala je samohrana majka.

"Mama bi me uvijek tjerala da u restoranima naručujem vodu. Nikada nisam mogao dobiti bezalkoholno piće. Mislim, to su bitne stvari kada si još malen", rekao je Justin jednom prilikom tijekom intervjua za Clique TV.

Céline Dion

Celine Dion bila je najmlađa od svojih braće i sestara. Odrasla je u domu u Quebecu, a kroz rane godine je prolazila teško.

"Bilo nas je po troje, četvero u istom krevetu. Nisam imala spavaću sobu", ispričala je Celine jednom prilikom za CBS News. Dion je danas poznata pjevačica, s preko 200 milijuna prodanih albuma širom svijeta.

Selena Gomez

Majka je Selenu rodila kada je imala 16 godina. Pet godina nakon razvela se od oca pjevačice te ju je odgajala sama. Glumica je jednom prilikom istaknula kako je njoj i majici bilo jako teško, naročito jer često nisu imale novca za benzin kako bi se odvezle gdje su trebale. Selena je danas uspješna pjevačica, a mnogi je nazivaju "pop princezom".

Kelly Clarkson

Američka pjevačica jednom je prilikom za Dallas Morning News ispričala kako je uvijek mrzila kada bi joj ljudi govorili da "se novcem ne kupuje sve". 

"To kažu bogati ljudi, a ne siromašni. Živjeli smo kako bi iz mjeseca u mjesec samo plaćali račune", rekla je.

Tyler Perry

Danas slavni glumac odrastao je u siromašnoj obitelji. Sav novac koji je zaradio uložio je u svoju prvu predstavu, a mjesecima je živio u auto dok je radio na produkciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.