Mladić bez noge rasplakao suce britanskog Supertalenta. Cowell prekršio pravilo

Screenshot: YouTube

NA JEDNOJ od posljednjih audicija nove sezone britanskog Supertalenta jedan je plesač svojom emotivnom izvedbom i životnom pričom rasplakao suce, a popularni medijski mogul i glavni sudac Simon Cowell zbog ovog je natjecatelja prekršio pravilo showa.

Musi Mothi, plesaču iz Južne Afrike, dijagnosticiran je rak dok je bio dijete i zbog bolesti je izgubio nogu i prestao se baviti nogometom. 27-godišnjak je na pozornici pokazao svoj talent za ples uz Beyonceinu pjesmu Runnin' (Lose it all) i dobio je ovacije svih u dvorani, a voditelji su čak zaplesali s njim.

Dobio zlatni gumb

Amanda Holden i Bruno Tonioli plakali su nakon njegove izvedbe, a Alesha Dixon i Simon Cowell pljeskali su s publikom, koja je vikala da Musa mora osvojiti zlatni gumb. Međutim, s obzirom na to da je kraj sezone, svi su suci već iskoristili svoje pravo na gumb.

Prema pravilima showa, kada sudac pritisne zlatni gumb, može natjecatelje izravno plasirati u emisije uživo. Pravilo je da svaki sudac može iskoristiti gumb samo jednom za vrijeme audicija, ali Cowell je napravio iznimku i svi su zajedno pritisnuli gumb za ovog izvođača.

Dok su zlatni konfeti padali oko mladog plesača, on se slomio te pao na pod i počeo plakati. Pridružili su mu se suci koji su ga zagrlili uz čestitke. Obožavatelji jedva čekaju vidjeti kako će se Musa Motha snaći tijekom nastupa uživo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.