Smatraju ga jednim od favorita za novog Bonda, a on kaže: "Ma ima i boljih..."

Foto: Epa

BRITANSKI glumac Taron Egerton (33) komentirao je glasine da bi baš on mogao biti jedan od kandidata za ulogu u novom filmu o Jamesu Bondu. Egerton se proslavio ulogom Eltona Johna u filmu Rocketman, a mnogi ga pamte i po sjajno odrađenom poslu u Kingsman franšizi.

Međutim, Egerton tvrdi kako ga nitko nije kontaktirao oko moguće uloge u Jamesu Bondu. 

"Mislim da već imaju nekoga, ali to nisam ja. Nikad nisam sudjelovao u razgovorima i nikada nisam upoznao Broccolijeve. Nikad se nisu raspitivali za mene. Nikad nisam bio jedan od tipova koje razmatraju. Jednostavno, ne mislim da sam prava osoba za to. Mislim da ima puno, puno boljih kandidata za tu ulogu od mene, ali svakako ću biti u publici. To su briljantni filmovi", kazao je Taron u razgovoru za Total Film.

Inače, još se uvijek ne zna tko će naslijediti Daniela Craiga kao agenta 007, ali spominju se Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill i Rege-Jean Page. Zna se da producentica Barbara Broccoli želi mlađeg glumca koji će moći Bonda glumiti u sljedećih deset do 12 godina. Prvo snimanje trebalo bi početi za dvije godine, a jedan od glavnih uvjeta je da novi Bond bude mlađi od 40 godina.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.