Mladen Grdović (ponovo) potaknuo priču o pijanim zvijezdama

IAKO je Hollywood službeno najveće leglo poroka na svijetu, naša celebrity scena ne zaostaje za trendovima i voli popiti, a vijesti da je netko završio na oporavku od pića stižu nam toliko često, da će ih samo jako darežljivi ocijeniti senzacijom. Posljednji u nizu koji je svojim alkoholiziranjem punio trač rubrike  bio je Mladen Grdović, koji se cuganja ostavio čarobnim putem u samo manje od mjesec dana, što se pokazalo da mu nije dobro za posao kad su se posjetitelji njegovih trijeznih koncerata žalili na "loš štimung".

Poznati pijanac je i Marijan Ban, koji se svojeg poroka, jednako kao i Grdović, nikad nije sramio. "Probudio bih se, otišao na čaj i prešao na pelinkovac. Slavan sam pa su me častili", ispričao je tako Marijan Ban, koji je već u nekoliko navrata priznao da je njegova norma bila slistiti dvije litre vina do podneva. Ujutro bi popio čaj, onda pelinkovac, i prešao na vino. Brojio dalje nije jer je bila riječ o "nenormalnim količinama".

Po svojim pijanstvima poznati su i mnogi likovi iz svijeta glumišta i filma, a nesreću da pretjera i javno se sramoti uhvatio je glumac Hrvoje Kečkeš, kojeg su mnogi natezali za vrijeme njegovog problema. Hrvoje, koji isprva nije htio priznati da pije litru votke dnevno, završio je u Vrapču, izašao čist i svoje iskustvo podijelio s novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.