Mlada hrvatska glumica u haljini visokog proreza privukla poglede u Veneciji

Foto: Davide Bernardelli

EMA KOVAČ, mlada hrvatska glumica i manekenka s talijanskom adresom, prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji na kojem se našla kao gošča slavnog modnog dizajnera i redatelja Toma Forda.

Mlada Čakovčanka prisustovala je premijeri filma Bones and All kao gost za Tom Ford Beauty u društvu svjetski poznatih zvijezda poput Timothéea Chalameta, Sydney Sweeney, Camile Mendes i Dylana Sprouta, a na crvenom tepihu se pojavila u u haljini s dubokim izrezom hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

Zaludjela Talijane

Ema je prije tri godine zaludjela Talijane nakon što se pojavila u showu Ciao Darwin i tada je šira javnost saznala za nju. Osim televizijske, Ema je u Italiji paralelno gradila i glumačku karijeru. Iza sebe ima već nekoliko snimljenih serija i filmova, a milijuni Talijana su je gledali seriji Fosca Innocenti, koja joj je donijela nove filmske angažmane.

U listopadu ove godine će na Rimskom filmskom festivalu premijeru imati njezin film Lamborghini, biografska priča o tvorcu luksuznih superautomobila Ferrucciu Lamborghiniju. Režiju potpisuje Bobby Moresco, a uz Emu u filmu glume i Mira Sorvino, Frank Grillo i Gabriel Bryne. 

Također, iduće godine premijeru će imati još jedan film u kojem Ema glumi. Riječ je o filmu The Palace, slavnog redatelja Romana Polanskog u kojem glume Mickey Rourke, John Cleese i Oliver Masucci, a Ema je dobila ulogu Ruskinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.