27-godišnja čakovečka glumica ukrala poglede na crvenom tepihu u Rimu

Foto: Orlando Faiola

U RIMSKOM Auditoriumu della Conciliazione održana je svjetska premijera filma Lamborghini - Čovjek iza legende, posvećenog osnivaču Ferrucciju Lamborghiniju. Kao jedna od protagonistica filma crvenim tepihom je prošetala i Hrvatica Ema Kovač.

Mlada čakovečka glumica tako se našla u društvu poznatih američkih glumaca koji u filmu imaju glavne uloge: Franka Grilla, Mire Sorvino i Gabriela Byrnea. Ema se pojavila u crnom odijelu širokog kroja brenda BCBG Max Azria.

Film je režirao Bobby Moresco, a temeljen je na biografiji naslova Ferruccio Lamborghini, službena priča, koju je napisao Lamborghinijev sin Tonino. Romano Reggiani tumači ulogu mladog i odlučnog Ferruccija Lamborghinija, dok njegovu prvu suprugu Cleliju Monti tumači Hannah Van Der Westhuy. Sam Ferruccio u starijoj dobi, narcisoidniji i natjecateljski nastrojeniji, ima lice Franka Grille.

Oskarovka Mira Sorvino u ulozi je Annite Borgatti, Ferruccijeve druge žene, dok Gabriel Byrne nastupa u ulozi Enza Ferrarija.

"Na setu sam vozila Ferrari bez kočnica"

Ema Kovač u filmu Lamborghini – Čovjek iza legende glumi "Blonde beauty".

"Glumim Blonde beauty koja je jedna od atraktivnih djevojaka u koju se zaljubljuje Ferruccio Lamborghini. Radi se o maloj ulozi u ogromnom projektu svjetske produkcije i jako sam sretna što sam imala priliku biti dio ove sjajne ekipe. Premijera je bila posebno iskustvo i veliki angažman jer sam konstantno bila izložena fotografiranju u svrhu promocije filma, i po prvi put sam se baš osjetila traženom kao glumica na crvenom tepihu", rekla je na premijeri.

"Svaka čast holivudskim glumcima, red carpet je uistinu velik posao. S Frankom i Mirom sam u odličnim odnosima i imali smo prilike družiti se na večerama zatvorenog tipa, nakon premijere, u Rimu. Na setu su mi bili i više nego potpora, osobito Frank koji je izuzetno pristupačan i strpljiv. U sjećanju će mi ostati i nezaboravno iskustvo sa seta, kada sam morala voziti Ferrari, koji je naravno oldtimer unajmljen za potrebe filma, i bio je bez kočnica, što nisam znala dok nisam krenula. No, eto savladala sam i vožnju bez kočnica, story of my life", dodala je.

Mladi talent filmske scene u Italiji

Talentiranu 27-godišnju Čakovčanku Italija je već upoznala kroz filmske i TV ekrane. Iza sebe ima već zavidan portfelj snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis Fabrique Cinema proglasio ju je mladim talentom talijanske filmske scene.

Krajem godine Ema će se ponovo naći na talijanskim ekranima u seriji Impero s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.