Koronavirus ušao među natjecateljice Miss Universe, Hrvatica Arijana se nada finalu

Foto: Instagram

MISS UNIVERSE HRVATSKE U New Orleansu se priprema za 14. siječnja, kada će se održati 71. izbor za Miss Universe.

86 prelijepih djevojaka iz svih krajeva svijeta u New Orleansu odrađuje brojna snimanja, probe koreografija te sudjeluje na raznim eventima. Nekoliko dana do velikog finala za koje su se ove ljepotice pripremale mjesecima ne ostaje im puno slobodnog vremena, javljaju iz organizacije. 

Hrvatica Arijana Podgajski marljivo sudjeluje u svim aktivnostima, a ono malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu cimerice iz Libanona.

Koronavirus se ušuljao među misice

Nekim djevojkama je koronavirus poremetio planove. Miss Curacaoa je dobila pozitivan nalaz te se nalazi u karanteni i njen nastup u finalu je vrlo upitan. Samo tri dana prije finala održat će se i preliminarno natjecanje za ulazak u Top 20, a ove godine se ponovno mijenja format izbora.

Žiri, koji je još uvijek tajan, činit će samo žene, a ista je situacija i što se tiče voditeljica, program će voditi Jeannie Mai te nekadašnje Miss Universe Olivia Culpo i Catriona Grayte Zuri Hall.

Misica fotogeničnosti, misica kolegijalnosti te misica koja zablista u kupaćem kostimu i bude najelegantnija u večernjoj haljini dobit će posebne nagrade. Natjecanje u kupaćim kostimima će se fokusirati isključivo na zdravlje tijela i kondiciju.

Poseban naglasak je na nacionalnim kostimima. Arijanin kostim predstavlja Krapinu, otkud ona i dolazi, te prikazuje ljepote Zagorja i Bajku na dlanu.

"Za našu Arijanu možete glasati još nekoliko dana u mobilnoj aplikaciji Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu, odnosno Top 20", govori nam Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.