Mischa Barton: Kolekcija torba inspirirana putem oko svijeta

MISCHA BARTON je krajem ožujka u Londonu promovirala svoju novu liniju torbi koje će uskoro biti puštene u prodaju. Kolekcija je inspirirana Mischinim dojmovima i otkrićima s putovanja oko svijeta, a u prodaju će krenuti u britanskim trgovinama John Lewis, Debenhams i Fenwicks, 2. srpnja. Od 30 različitih dizajna, koliko ih kolekcija sadrži, Mischa je nekoliko novih torbi već nosila u javnosti, no većina se ipak pomno čuva do lansiranja kolekcije.

Najbolje odjevena u Hollywoodu

Kožne, platnene i torbe od zmijske kože, sve imaju cvijetni logo koji je Barton dizajnirala i sama nacrtala. "Mischa je oduvijek voljela modu, posebno torbe, upravo je zbog toga iskoristila priliku da kreira vlastitu linuju s timom dizajnera", rekao je njen glasnogovornik.

Usprkos uspješnoj filmskoj karijeri još od dječjih dana, Mischa Barton se proslavila ulogom Marisse Cooper u popularnoj seriji "O.C.". Devedesetih godina su je nazivali najboljom dječjom glumicom, dok je danas redovito na vrhovima ljestvica najbolje odjevenih u Hollywoodu, kao i one s najgorim celulitom.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.