Miroslav Ilić na sudu s Kićinom "crnom ženom" zbog utvrđivanja očinstva

Foto: Instagram/Facebook

BIVŠA ljubavnica pjevača Miroslava Ilića Mirjana Antonović već godinama tvrdi da je on otac njezinog sina Devina i želi to dokazati. Cijeli slučaj je završio i na sudu. 

Miroslav Ilić je na današnje suđenje stigao prije svih kako bi izbjegao medije, piše Blic.rs. Pjevačica Lepa Brena, koja bi trebala svjedočiti u slučaju, na sud je došla u pratnji Mirjane Antonović.

Nakon nekog vremena napustila je zgradu s Mirjaninom najboljom prijateljicom Marisom, a potom su se obje vratile na sud.

Podsjetimo, Mirjana je s Ilićem bila u vezi prije 30 godina, dok je on još bio u braku. Tvrdi kako je Ilićeva supruga Gordana kriva za njegovu svađu s Lepom Brenom i Sašom Popovićem.

"Gordana je otjerala sve ljude od njega, posebno nije voljela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Uvjerila ga je čak da je Brena potajno htjela uzeti čašu iz koje je pio da bih mogla napraviti DNK analizu", jednom prilikom je rekla Mirjana, pišu srpski mediji.

Inače, Mirjana Antonović je žena koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svom najvećem hitu "Zbog jedne divne crne žene". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.