Mirna Berend najavila povratak: "Evo zašto se svaka nepravda otrpi"

Screenshot: Nova TV

NAKON što je se godinama nije moglo vidjeti u javnosti i nakon što je voditeljsku karijeru zamijenila proizvodnjom prirodne kozmetike i nakita u rodnoj Petrinji, Mirna Berend će se ponovno pojaviti u ulozi voditeljice.

Mirna će uz Olivera Mlakara voditi koncert "To je moja zemlja" koji će se održati 9. lipnja i na kojem će nastupati brojna najpoznatija imena hrvatske estrade poput Meri Cetinić, Jasne Zlokić, Prljavog kazališta, Mladena Grdovića...

Otkrila je to Mirna na svom Facebooku.

"EVO ZAŠTO SE SVAKA NEPRAVDA OTRPI I ZAŠTO ME NIKADA NEĆE SAKRITI OD MOJE PUBLIKE

......zazvonio je telefon....moj dragi prijatelj i čovjek s kojim sam toliko puta radila ...moj Bubalo ....pita ....hoćeš s Oliverom Mlakarom voditi ovaj koncert na Poljudu....moj odgovr je bio tišina... dvije sekunde....a onda gromoglasno....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jednom sam u životu u svojoj profesionalnoj karijeri imala čast stati pred punim Poljudom...i nikada se to ne može zaboraviti....nisam ni sanjala da će se taj San ponoviti još jednom....hvalaaaaaaa ti dragi što sam bila tvoj prvi izbor...hvala ti što ću ponovo sa svojim Uzorom i Učiteljem Olijem moći raditi posao koji volim najviše na svijetu i koji su mi oduzeli....hvala što ću još jednom voljeti svoju publiku svojim radom.....hvala ti Bože..hvala Anđeli.....hvala Splite....", napisala je Mirna, a mnogi su joj u komentarima poželjeli sreću i izrazili veselje što će je ponovno vidjeti na pozornici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.