Mirela Rupić u stanju pripravnosti, Višnjići uživaju u obiteljskoj renesansi

VANNA i suprug joj Andrija prošli mjesec proveli su u Los Angelesu u gostima kod Višnjićevih. Kako je Vanna ispričala novinarima tjednika Story, maleni Tin Višnjić već govori tri jezika, hrvatski, engleski i španjolski, a Višnjićevima, unatoč nevjerojatnoj količini skandala koji se za njihov život vezuju, u braku danas cvjetaju ruže.

"U Americi nam je bilo super!"



"Na poziv Višnjićevih konačno smo odlučili otputovati u Ameriku s namjerom da ih gotovo nakon četiri godine ponovo posjetimo u njivu domu, i to prvenstveno kako bismo upoznali njihova sina Tina. Budući da su Jana i Luka već dovoljno veliki i za prekooceanska putovanja, bili su jako uzbuđeni zbog prvog posjeta Americi, tim više što su znali da smo im pripremili uzbudljivi program", Vanna je šturo komentirala obiteljsko putovanje.

Otkrila je i da radi na novom albumu, te kako se jeseni veseli više nego inače. A evo i zašto: "Naročito me veseli što sam nakon dugog vremena, točnije nakon razdoblja E.T.-ja, sama sebi napisala neke pjesme. A veseli me i nastup na 5. Runjićevim večerima 29. kolovoza, na kojim ću biti prvi put", rekla je. Međutim, hoće li se Višnjići ove godine odlučiti na posjet Hrvatskoj nije htjela otkriti.

"Jedva čekam da napijem Višnjića, da mi napravi još jedno dijete"



A kako su glasine o njihovom dolasku sve učestalije, Mirela Rupić, pričaju Šibenčani, već je spremna na susret sa starim ljubavnikom. Navodno već danima patrolira Žaborićem, gdje Višnjićevi imaju obiteljsku vilu. A da Rupićka Višnjićev dolazak očekuje s krajnjim nestrpljenjem dala nam je do znanja svojim nebrojenim, uvijek za Gorana Višnjića vezanim Facebook statusima, od kojih nas je najviše zabavljao onaj u kojem govori kako jedva čeka da Višnjić sleti u rodni kraj, da joj napravi još jedno dijete. Teksta koji smo posvetili dotičnoj dami i njezinom Facebooku možete se prisjetiti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.