Miligram će večeras svirkom u Petru Panu protresti Makarsku

Foto: Press

KAKO se iz dana podižu ljetne temperature, tako i u makarskom klubu Petar Pan zabavna atmosfera postaje sve užarenija. Nakon Jelene Rozge, Milice Todorović, Saše Matića, Sandre Afrike i Relje Popovića, u popularni klub podno Biokova večeras stiže i Miligram. Jednom od trenutno najpopularnijih bendova u regiji, koji je svojim specifičnim i prepoznatljivim zvukom u vrlo kratkom vremenu osvojio publiku diljem Balkana, večerašnji koncert u Petru Panu bit će ekskluzivni i jedini nastup ovoga ljeta na Jadranu jer su termini njihove ljetne Electro turneje mjesecima unaprijed popunjeni.

Svojim prepoznatljivim hitovima "Vrati mi se nesrećo", "Kruška", "Ludi petak", "Libero", Bulevari" Miligram će večeras dobrano protresti Makarane i njihove goste. Koncert počinje točno u ponoć i trajat će preko dva sata.

Uzbuđeni zbog svog tradicionalnog euforičnog prijema kod makarske publike, dečki iz benda nekoliko dana ranije stigli su u Hrvatsku i okupani suncem pune baterije za večerašnji nastup.

No, njihovo ljetovanje vrlo je samozatajno. Unajmili su jahtu, plove po otocima Visu, Lastovu i Korčuli te posjećuju neke od naših najljepših uvala. A kad navečer pristanu, vrlo često im se na večeri, kako saznajemo, pridruže hrvatski kolege pa njihove kolegijalne zabave uz gitaru i vino potraju do dugo u noć.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.