Meg Masters iz Supernaturala umrla u dobi od 47 godina

Foto: IMDb

ZVIJEZDA Supernaturala Nicki Aycox umrla je u dobi od 47 godina. Glumičina šogorica Susan Raab Ceklosky oglasila se na Facebooku kako bi potvrdila tragične vijesti.

"Moja lijepa, pametna, neustrašiva, nevjerojatno talentirana i puna ljubavi šogorica, Nicki Aycox Raab je preminula. Moj brat Matt Raab je bio uz nju. Nicki i Matt imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji. Ona je definitivno bila borac i svi koji su je poznavali voljeli su je", napisala je i podijelila fotografije Nicki sa suprugom i njihovo dvoje djece.

My beautiful, smart, fierce, incredibly talented, and loving sister-in-law, Nicki Aycox Raab, passed away yesterday with...

Objavljuje Susan Raab CekloskyČetvrtak, 17. studenoga 2022.

Nicki, koja je glumila Meg Masters u fantastičnoj dramskoj seriji, 2020. dijagnosticirana je leukemija.

Na svom Instagram profilu glumica je s pratiteljima svakodnevno dijelila svoje zdravstveno putovanje i obavještavala ih o kemoterapiji, operaciji i održavanju pozitivnog stava.

Nicki je vijest o bolesti objavila u ožujku 2021., napisavši: "Jako sam se razboljela i mislila da imam covid, ali stvari su se zakomplicirale. Završila sam u bolnici s dijagnozom leukemije."

 

Osim u Supernaturalu, tijekom svoje glumačke karijere Nicki je preuzimala razne uloge, uključujući i one u  Dark Angel, Jeepers Creepers 2 i Providenceu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.