Matthew McConaughey misli da mu je Woody Harrelson brat: Mama je znala njegovog oca

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac Matthew McConaughey tvrdi da bi glumac Woody Harrelson mogao biti njegov stvarni brat.

"Moja ga djeca zovu 'ujak Woody', a njegova djeca mene zovu 'ujak Matthew'. Njegova obitelj misli da sam ja na slici, a ne on", šalio se McConaughey, koji sumnja na to da je njegova majka Mary imala spolni odnos s Harrelsonovim ocem Charlesom, koji je preminuo u zatvoru 2007. godine.

Počeo je o tome razmišljati nakon što je Mary rekla da je upoznala Charlesa kad su zajedno bili na odmoru te se zbog toga bacio u istraživanje obiteljske povijesti. Momci su se okupili promovirajući komediju Brother From Another Mother, ali šale se kako tek trebaju napraviti DNK test. 

"Woodyjev tata bio je na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili"

"U Grčkoj smo prije nekoliko godina sjedili i razgovarali o tome kako smo mi bliski i naše obitelji. I moja mama je bila tamo i rekla: 'Woody, poznavala sam tvog tatu.' Svi su bili svjesni što znači to 'poznavala'. Bilo je to 'nabijeno' poznavanje", rekao je McConaughey u podcastu Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa.

"Malo smo računali i otkrili da je Woodyjev tata bio na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili. Postojala su mjesta u Teksasu gdje su se mogli okupljati ili sastajati", dodao je. U podcastu je McConaughey rekao i kako je Harrelsonu lakše reći da je potrebno samo napraviti testiranje jer nema što izgubiti. 

"Malo je teže meni to napraviti jer pomislim: 'Čekaj malo, želiš mi reći da postoji šansa da osoba koju zovem ocem već 53 godine ipak nije moj otac?'" rekao je McConaughey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.