Matija Cvek prošetao zagrebačkom špicom sa suprugom i bebom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pjevač Matija Cvek i njegova supruga Miriam u veljači su postali roditelji djevojčice Lote, a danas su ih fotografi snimili tijekom obiteljske šetnje centrom Zagreba. Matija je nosio sive hlače i košulju na pruge, a Miriam bijelu košulju, sivu suknju s crnim najlonkama te crveni ruksak.

Vjenčanje u Zagrebu

Podsjetimo, par se u srpnju ove godine vjenčao u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a slavlje se nastavilo na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja. Na svadbi su bila i poznata lica, poput Dine Jelusića, Alena Đurasa i Ivana Huljića, a između ostalih bio je prisutan i Marko Kutlić, pjevač koji već neko vrijeme boravi u Italiji, gdje pjeva na ulicama.   

Inače, o Matijinoj partnerici zna se jako malo. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a i jedna je od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Prije tri godine pojavila se u spotu za pjesmu Divljih jagoda Nemam ništa protiv. Pjevač je prije nje četiri godine bio u vezi s kolegicom Nikom Turković, a prekinuli su u lipnju 2022. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.