"Izgubio je karijeru": Marvelova zvijezda neće ići u zatvor zbog napada na bivšu

Foto: Profimedia

Glumac Jonathan Majors osuđen je na uvjetnu kaznu, izbjegavši tako zatvorsku kaznu zbog napada na svoju bivšu djevojku u slučaju koji je praktički uništio karijeru nekoć obećavajuće zvijezde.

34-godišnja zvijezda Creeda III suočila se s mogućih godinu dana iza rešetaka nakon što ju je porota na Manhattanu u prosincu osudila za napad. Nakon presude o krivnji, Marvel Studios je odmah odbacio Majorsa kojem je dodijelio ulogu Kanga Osvajača, koji je trebao biti glavni negativac u filmovima i televizijskim, a koja bi učvrstila njegovo ime kao jednog od najvećih glumaca u Hollywoodu.

Navedeni slučaj odvio se u ožujku 2023. kada je Majorsova tadašnja djevojka, Grace Jabbari, optužila glumca da ju je napao na stražnjem sjedalu automobila s vozačem, rekavši da ju je udario po glavi otvorenom šakom, zavrnuo joj ruku iza leđa i stisnuo njezin srednji prst koji je zbog toga slomljen.

Jabbari je rekla, boreći se sa suzama dok se obraćala sudu, da Majors odbija priznati svoju krivnju i da ostaje opasnost za one oko njega. "Nije mu žao. Nije prihvatio odgovornost. Učinit će to opet i povrijedit će druge žene. On vjeruje da je iznad zakona", rekla je.

Također je rekla da ju je Majors natjerao da vjeruje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, ali, u stvarnosti, on ju je izolirao od ostatka svijeta i odsjekao od obitelji i prijatelja. "Bila sam toliko emocionalno ovisna o njemu. U njegovoj blizini postala sam druga osoba – mala, uplašena i ranjiva", rekla je.

"Izgubio je cijelu karijeru"

Majors je tvrdio da je 31-godišnja britanska plesačica napala njega nakon što je pobjesnila jer je na njegovom mobitelu pročitala tekstualnu poruku druge žene. Tvrdio je da je samo pokušavao vratiti svoj mobitel i pobjeći od Jabbari. Porota ga je na kraju osudila za jednu optužbu za napad i uznemiravanje, ali ga je oslobodila za drugu optužbu za napad i teško uznemiravanje.

Još uvijek nije jasno hoće li lik Kanga biti preinačen i ostati u budućim Marvelovim filmovima ili će studio odustati od projekata koji se temelje na tom liku. Majorsova karijera krenula je u filmu The Last Black Man in San Francisco, nakon čega je glumio u većim projektima kao što su Lovecraft Country, The Harder They Fall, Da 5 Bloods i Creed III.

Majors, odjeven u sve crno i u društvu svoje djevojke, glumice Meagan Good, odbio se obratiti sudu ili razgovarati s novinarima. Njegova odvjetnica, Priya Chaudhry, rekla je da je Majors "predan rastu kao osoba" i da će dovršiti programe koje je odredio sud "otvorenog srca", premda tvrdi da je nevin i planira se žaliti.

"Izgubio je cijelu karijeru", rekla je Chaudhry na sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.