Marvelov film koji su kritičari pokopali u kinima zaradio više od očekivanog

Screenshot: YouTube

NAJNOVIJI Marvelov film Eternals nedavno je dobio loše ocjene kritičara, ali je u prvim danima emitiranja ostvario veću zaradu nego što je bilo predviđeno. 

Prema recenzijama sa stranice Rotten Tomatoes, Eternals je proglašen najgorim Marvelovim filmom o superherojima

Film se počeo prikazivati u kinima 5. studenog. Kako prenosi Variety, u Marvelu su procijenili zaradu u prvom vikendu emitiranja u američkim kinima na 71 milijun dolara. Ipak, film je ostvario zaradu između 75 i 80 milijuna dolara, dok je na međunarodnoj razini ostvario 90 milijuna dolara. 

 

Ipak, Eternals i dalje nije ostvario najveću zaradu u prvom vikendu u kinima, nalazi se tek na četvrtom mjestu, prenosi Variety.

U prvom vikendu prikazivanja su bolje rezultate ostvarili Venom: Let There Be Carange koji je zaradio 90 milijuna, potom Black Widow s 80.3 milijuna i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings sa 75.3 milijuna dolara. Film Venom je nastao u produkciji Sonyja, temelji se na Marvelovim stripovima. 

Film Eternals predstavlja važan korak u evoluciji Marvelove kinematografije. Izlaskom filma Avengers: Endgame obožavatelji su se oprostili s nekim omiljenim herojima, poput Roberta Downeyja Jr. u ulozi Iron Mana i Chrisa Evansa u ulozi Captaina Americe. Za Marvel je bilo važno dovesti nove likove koje će publika zavoljeti, piše Variety. 

Za razliku od kritičara, obožavatelji Marvela su oduševljeni filmom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.