Marko iz ŽNV-a: Htio sam pomoći trkaču koji je umro, nikad to neću zaboraviti

Foto: Facebook

KANDIDAT treće sezone Života na vagi Marko Kregar nakon promjene života sudjeluje na maratonima pa se prijavio i za Zagreb 21 koji se održavao proteklog vikenda, a koji je završio smrću jednog trkača.

Marko je na Facebooku napisao da je vidio čovjeka koji je pao i pokušao mu pomoći, no nažalost on je preminuo. Kako je naglasio, kako se trenutno osjeća, to će biti njegova posljednja utrka službenog natjecanja.

"Nažalost, ovo je trebala biti samo još jedna u nizu mojih utrka na kratke staze i ovoga puta štafeta.... Međutim kako sada stvari stoje ovo je moja posljednja utrka službenog natjecanja... Danas sam doživio nešto što nikada neću zaboraviti i što će me pratiti čitav život...", započeo je.

"Ulaskom u cilj nakon relativno dobrog vremena koje sam otrčao uz staru boljku moju zadnju ložu nažalost vidio sam čovjeka koji leži 3 metra od mene te mu bez imalo razmišljanja prišao kleknuo i pokušao pomoći do dolaska hitne koja je jako brzo došla.... Međutim taj nepoznati junak kojem sam pokušao pomoći nije se uspio izvući i sada trči na nekim boljim mjestima", dodao je.

I njemu samom je pozlilo.

Nažalost ovo je trebala biti samo još jedna u nizu mojih utrka na kratke staze i ovoga puta štafeta.... Međutim kako...

Objavljuje Marko KregarNedjelja, 23. kolovoza 2020.

"Nakon što sam se pridigao kako bi došao napokon sebi od utrke počelo mi se vrtiti i odjednom sam vidio samo doktora koji mi pokušava pomoći te mi stavlja nešto na prst.... Vrlo brzo sam došao sebi i zahvaljujući curama iz MM tima (Jasna Roy i Uranela Đekanović) koje su me uspjele zadržati da ne padnem i udarim glavom od asfalt sam izbjegao veću nesreću.... Na sreću ja sam imao sreću i vratio sam se kući živ i zdrav a neznani trkač nažalost nije...", napisao je.

"Odlučio sam da je ovo moja posljednja utrka te da moram slušati svoje tijelo i da ponekad moram stati na loptu i ne ganjati nešto na silu već da sve mora ići svojim tokom..... Moja borba nije stala moja borba ide dalje s tim kilama prema cilju ali uz maksimalni oprez...", dodao je, zahvalio Bogu i naglasio da će se pomoliti za trkača koji nije preživio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.