Mario Valentić i Mirna Maras dobili sina

BRAČNI par Valentić - Maras jučer je dobio prinovu. TV voditeljica i jedna od najpoželjnijih Hrvatica u bolnici Merkur rodila je sina. Porodu je prisustvovao i njen suprug Mario Valentić, koji nije želio propustiti ni jedan trenutak ovog velikog događaja. "Sve je super. Beba je super. Mirna se dobro osjeća. Svi smo presretni", rekao nam je Mario Valentić. Kući bi Mirna i mali Niko trebali stići krajem tjedna.
 
"Ne spremamo se posebno za roditeljstvo. Naravno, svi nam upadaju s nekakvim savjetima, ali mi smo odlučili da ćemo se čvrsto držati naših principa i stavova, i naravno prirode. Ja se, naravno, već sad vidim kako s klincem na leđima radim zgibove i ostale vježbe, a Mirna se na to samo smije. I naravno, nema ništa protiv", rekao nam je ponosni tata prije mjesec dana, kad smo njega i trudnu Mirnu sreli u shoppingu.

Ime za sina su Mirna i Mario pomno birali. Tako je voditeljica nekoliko mjeseci prije poroda rekla kako joj se ni jedno ime, koje joj se sviđalo prije trudnoće, sada ne čini dovoljno dobrim za njeno dijete te kako će najvjerojatnije s konačnom odlukom čekati sve do rođenja - jer će kad ugleda bebu znati koje joj ime najbolje odgovara.

I.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.