Mario Valentić: Čim Niko malo ojača, stavit ću ga na leđa i idemo u planine

NOVOPEČENI roditelji, Mirna Maras i Mario Valentić, polagano su počeli razmišljati o odgoju sinčića Nike koji ima svega tri i pol mjeseca. Za tjednik Story, Mario i Mirna otkrili su koliko im se život promijenio otkako su roditelji i o strahovima koje već imaju.

"Kad se rodio, Niko je bio jako malen i krhak, ljubičast i pomalo crven, ali meni prelijep"

"Predosjetila sam da će beba doći, a nedugo zatim sam dobila i trudove. Porođajne muke trajale su sedam sati i budući da porođaj nije očekivano napredovao liječnica mi je rekla da ću morati na carski rez što nisam prihvatila s radošću", izjavila je Mirna koja dodaje da je sve zaboravila, i muke i bol, nakon što je primila u ruke svog tek rođenog sinčića.

"Kad su mi dali Niku u ruke bio je to osjećaj koji se ne može prepričati. Bio je jako malen i krhak, ljubičast i pomalo crven, ali meni prelijep", prepričala je Mirna prve trenutke koje je provela s Nikom. Njezin suprug Mario, odmah ga je fotkao mobitelom kako bi zabilježio njegove prve trenutke, a zatim je otišao otrčati krug po Jarunu kako bi se smirio.

"Sad je Mirna u potpunosti angažirana oko Nike, no moje vrijeme tek dolazi"

"Sada je pravi spas što su Mirnini roditelji tako blizu. Dosta nam pomažu vikendom kad nastojimo izdvojiti i malo vremena za sebe. Moji roditelji žive u Petrinji pa nešto rjeđe viđaju unuka, ali čim Niko poraste bit će više vremena kod njih", priznaje Mario koji dodaje da njegovo vrijeme tek dolazi.

"Sad je Mirna u potpunosti angažirana oko Nike, no moje vrijeme tek dolazi. Čim malo ojača, vodit ću ga svugdje sa sobom. Lijepo u nosilicu i na leđa u planine", priznaje glumac dok Mirna kaže da joj je potrebna prava organizacija kako bi se našla s prijateljicama na kavi. "Život mi se jako promijenio otkako smo dobili trećeg člana. Nije lako otići nekamo i ostaviti Niku, pa ni na sat vremena", tvrdi Mirna kojoj je maleni Niko već počeo uzvraćati osmjehe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.