Marija Karan neće kazneno prijaviti Balabana: Nije me udario, pala sam

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

GLUMICA Marija Karan, koju hrvatska publika zna iz serije Larin izbor, prije tri dana završila je u bolnici nakon što ju je ošamario dečko Vladan Balaban, no ona sada tvrdi kako do takvog incidenta nije uopće došlo.

Prema pisanju Kurira, danas je na saslušanju u državnom odvjetništvu u Beogradu Marija detaljno opisala situaciju iz restorana.

"Izjavila je da nema razloga niti želi kazneno prijaviti imenovanog", priopćili su iz odvjetništva.

"Naime, u predmetnom događaju došlo je do svađe između lica koja su u emotivnoj vezi te je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do ozljeđivanja, s obzirom da je Marija Karan izjavila da je ozljede koje su utvrđene u Urgentnom centru zadobila prilikom pada te kako ni ranije nigdje nisu registrirane prijave za nasilje među ovim licima, nema elemenata kaznenog djela nasilja u obitelji", dodali su.

"Prilikom ovog incidenta nije došlo do težeg remećenja javnog reda i mira te se nisu ostvarila ni obilježja kaznenog djela nasilničkog ponašanja, već se eventualno radi o kaznenom djelu za koje se prijava poduzima po privatnoj tužbi", zaključeno je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.