Mali narodi trebaju velike budalaštine



BREAKING news! Izmišljeni lik iz serije "Monk" koja se ne emitira skoro dvije godine "ismijao" je Hrvatsku u epizodi staroj tri godine. Zovite Andriju Hebranga!

Nije uopće bitno tko je započeo ovaj bizarni niz tragikomičnih događaja, ali u roku od nekoliko sati, svi su nas važniji mediji u zemlji suočili s neoprostivim činom "izrugivanja" naše zastave i grba kojeg su, da stvar bude gora, ukrasili vijencem žita koji nas ni krive ni dužne vraća u ozloglašenu zajednicu koju još uvijek pokušavamo zaboraviti. Neki su gledatelji uvrijeđeni, a Andrija Hebrang ovu je nebuloznu situaciju učinio još nebuloznijom rekavši da je najvjerojatnije riječ o perfidnoj propagandi "nekih izvora koji se ne mogu pomiriti s nastankom neovisne Hrvatske".

I naravno da su se oko ovog istog trena složile jake snage HDZ-a i SDP-a jer radi se o nečem od presudne važnosti za sve nas. Društvo im prave i luđaci koji u ovom prepoznaju židovsku zavjeru što bi nas moglo dovesti do zaključka da paranoidna shizofrenija u ovim krajevima ne prestaje biti "in". Pogotovo kada je riječ o ovakvoj budalaštini. I vrlo je malo potrebno da utonemo u kolektivnu ludost popraćenu sumanutom idejom veličine. Likovi s TV-a nam se rugaju i počinju nas napadati, a onaj ekstremniji dio paranoika tvrdi da su gadovi predvođeni Židovima, Srbima, Englezima ili Sarumanom. Uglavnom, show može početi.


Snjeguljica i sedam sekretara SKOJ-a

Naime, svima koji su prestali uzimati antipsihotike, vrlo je dobro poznat dijabolični plan mračnih antihrvatskih sila koje se već godinama koriste svojim omiljenim oružjem - serijama, filmovima i crtićima.

Samo se vi smijte i nastavite živjeti u svom balonu, potpuno slijepi za ono što se događa oko vas, ali kada vam se dijete jednog dana počne razbacivati komunističkim parolama i pokaže neobjašnjivu težnju ulasku u "SFRJ budućnosti", nemojte se iznenaditi ako doznate da je sve krenulo od Yu-Gi-Oh-a. Možda to niste znali, ali pun naziv ovog japanskog crtića je "Yugoslav-Gi-Oh", a iza svega stoji ni više ni manje nego UDBA čiji su se agenti nakon sloma komunizma raštrkali po bijelom svijetu. Dio ih je završio u hrvatskim tajnim službama, a dio je prešao u animatore.

Tu su još i Spužva Bob Skockani u Srbiji poznat i kao Sunđer Bob Skockalone, Shrek koji ismijava ponosne Hercegovce koji tobože žive "iza sedam gora" i preziru sve što nije iz njihove šume, a o Fifi i njenom cvjetnom društvu bolje da i ne pričamo jer takve hašišarske ideje nastaju samo u glavama najgorih narkomanskih naučnika koji sustavno rade na metodama prenošenja subliminalnih poruka uz pomoć kojih će svijetom pronijeti ideju o legalizaciji lakih droga. Budimo realni, ne možete smisliti crtić o "cvjetnoj djevojčici" koja organizira čajanke za ostalo cvijeće i ne biti napušeni.

Kad srce kaže "da", kaže Zemenija

Eto, baš smo se neki dan imali prilike uvjeriti u subverzivnu moć crtanih filmova. Sjećate li se Stripya? Tog iritantnog stvora duginih boja koji provocira ćelavog brkatog Dalmatinca u mornarskoj majici. Mislite li da je to slučajno? Naravno da ne. Vrlo se dobro zna tko nosi dugine boje, a tko mornarsku majicu. Pa nismo mi glupi i naivni. Čovjek normalno hoda ulicom, a ovaj ga nasmijani gad bode surlom, unosi mu se u lice, paradira i izaziva, ali svi su iznenađeni i šokirani kada Brko poludi i odvali ga preko glave. I umjesto da stanemo na stranu provociranog, mi držimo stranu provokatora, a za sve je zaslužan Stripy, plod gay lobija.

Vama su ovo možda novosti, ali sve je kristalno jasno ljudima koji prate svjetske zavjere, a Andrija Hebrang ih prati sve. Čim je čuo da su neki tamo bjelosvjetski mlatimudani opalili po našoj zastavi i grbu, istog je trena znao koliko je sati.

Neprijatelj nikada ne spava i neprestano snima serije i filmove kojima želi sugerirati da je Hrvatska najobičnija vukojebina čiji stanovnici s nekim neprestano ratuju, zemlja u kojoj žive gorštaci koji napadaju sve što im je strano i neshvatljivo, zemlja toliko zaostala da medijima u vrijeme interneta treba tri godine da registriraju da smo spomenuti u nekoj seriji, a kada tu nebitnost napokon otkriju, naprave tako smiješnu dramu da istog trena poželite preseliti u Zemeniju.

> Ostale komentare autora možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.