Maja Šuput: Suprug Mirjane Hrge za mene je pokojni



NAKON što su se mediji raspisali o povratku Maje Šuput u naručje Adrijanu Plenči, Maja je o svojoj ljubavnoj situaciji progovorila za Red Carpet. Naime, pjevačica i poduzetnik fotografirani su na koncertu Halida Bešlića u prisnom razgovoru, što se odmah protumačilo kao pomirenje para. "Nikad se nikome nisam vratila", komentirala je Maja, govoreći u nastavku kako razlog za prekid uvijek postoji i uvijek se u vezi vrati.

Oboje su šutjeli mjesec dana o raskidu veze, iz razloga da medijima njihov prekid ne bude previše zanimljiv. Spajali su je s različitim muškarcima, međutim Maja je sinoć većinu demantirala te prokomentirala neke svoje bivše ljubavi. I dok je tako bubnjar Ivica njezina prva ljubav o kojoj ima samo riječi hvale, sadašnji suprug Mirjane Hrge, oftalmolog Dean Šarić, za nju je pokojni.

Otkrila je i da se grozi razvoda, a kad je u vezi onda je, kaže, dobra ženica. Sad nije zaljubljena, a da bi napustila sadašnji način života morala bi se jako zaljubiti, rekla je vrckava pjevačica. Poslovno je sretna, i prebukirana nastupima, a od novog albuma dijele je tri pjesme. Za kraj, zgodna Maja zaključila je da je zadovoljna svojim životom te ga trenutno ne želi mijenjati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.