Loreen postavila ultimatum šefovima Eurosonga zbog Izraela?

Foto: EPA

PROŠLOGODIŠNJA pobjednica Eurosonga Loreen rekla je da neće predati trofej Izraelki Eden Golan ako večeras pobijedi, piše The Sun. Navodno je rekla producentima da će prekršiti protokol i neće obaviti redovnu primopredaju zbog sukoba u Gazi i podrške Palestini.

40-godišnja pjevačica je obvezna nastupiti na ovogodišnjem natjecanju i predati stakleni trofej ovogodišnjem pobjedniku, unatoč pozivima na bojkot, nakon njezine pobjede u Liverpoolu prošle godine s pjesmom Tattoo. Zanimljivo je da je prije dva dana branila natjecanje.

Sudjelovanje Izraela na Euroviziji mnogi su nazvali kontroverznim te smatraju da ta zemlja ne bi trebala biti uključena u natjecanje zbog rata u Gazi. No Loreen je inzistirala na tome da natjecanje donosi radost milijunima ljudi diljem svijeta koji ga gledaju, piše Daily Mail.

"Pozitivno privlači pozitivno, a negativno privlači negativno. Ako bismo bojkotirali ili zatvorili ovo središte pozitivne energije, kažnjavajući milijune za distorziju mira negdje drugdje, to bi bilo vrlo destruktivno", rekla je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.