Ljubav u tajnosti: Marija Borić udala se za moćnog HDZ-ovca

Foto: Instagram

GLUMICA Marija Borić ovog se vikenda udala u tajnosti, a nakon što su u javnost izašle fotografije sa svadbe, jer je pozvala brojne poznate Hrvate, postalo je jasno da je javnosti potpuno nepoznato za koga se udala.

Naime, 38-godišnja glumica svoj ljubavni život godinama skriva, a mediji do danas nisu znali s kim je u vezi. Zajedničkih fotografija na društvenim mrežama ima jako malo, a na njima su uvijek okruženi većom grupom ljudi.

Kako je Indexu potvrđeno, mladoženja je četiri godine stariji Branimir Jerneić, savjetnik ministra Olega Butkovića.  

Jerneić je rođen 1977. godine u Zaboku, a član je HDZ-a od 1995. Osim što savjetuje ministra mora, prometa i infrastrukture, vlasnik je novoosnovane privatne tvrtke EKO Dom d.o.o. iz Zaboka, a istodobno je i predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta, pisao je lani Nacional.

Mediji su pisali da Jerneić bez naknade savjetuje Butkovića oko pripreme prijedloga i usklađivanja provedbe projekata vezanih uz financijsko restrukturiranje društava i suradnju s međunarodnim financijskim institucijama, na restrukturiranju društava koja su u nadležnosti Ministarstva te projekata iz područja prometa, kao i suradnje sa Svjetskom bankom.

Među uzvanicima na svadbi Borić i Jerneića bila je producentica Jelena Veljača, glumice Lana Gojak i Ana Maras Harmander, voditeljice Marijana Batinić i Ana Radišić, atletičarka Sandra Perković i mnogi drugi. 

"Pogodite čije vjenčanje", napisala je Jelena Veljača uz jednu svoju objavu, a fotkama su se pohvalili i drugi.

Lana je objavila fotografiju na kojoj Marija pozira sa svojim prijateljicama. "Rekla je da", stajalo je u opisu fotografije koju je zatim brzo obrisala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.