Ljubav traje tri dana: Petra ostavila Antu Gotovca!

ANTE GOTOVAC je već ostao bez nove Simonice! Naime, Petra, koja se ovih dana vrzmala oko slavnog Gotovca istog je ostavila zato što Ante još uvijek gaji osjećaje prema Simoni, a ona to ne može prožvakati, obznanio je Ante kamerama Nove TV. navodno je kap prelila čašu kada je Petra vidjela kako Ante plaće zbog Simone, što ju je zasmetalo, te su sada opet ono što su prije bili - prijatelji.

Ništa od seksa dok je Simona u igri

Kratkotrajna afera između Ante Gotovca i Petre bila je popraćena kamerama, iz čega je javnost mogla saznati sve što ih je zanimalo o stvaranju nove Simonice. Nakon što smo saznali da Petra ne želi s Gotovcem u krevet jer je ovaj još uvijek u braku bilo je pitanje vremena kada će Ante odlepršati od djevojke osebujnog stila i pronaći novu žrtvu u koju bi uložio dvjesto tisuća eura.

Međutim, nije isključeno ni da je Ante ne tako nevinu Petru iskoristio kako bi zadržao svoju sliku u medijima nakon što ga je supruga napustila. I uspio je, a tko zna, možda uspije još koji put, ukoliko pronađe za njegove medijske eskapade dovoljno zainteresiranu kandidatkinju.

Duguje novac i bogu i vragu?



A osim ljubavnog, u medijima se često propitkuje i Antino financijsko stanje, s obzirom na to da se svako malo medijima javljaju oštećene strane kojima Gotovac duguje novac za ove ili one račune. Nedavno su u javnost procurili dokumenti koji dokazuju da Ante Elektri duguje pozamašnu svotu za struju, a upitne likvidnosti su i rate za leasing skupocjenog Mercedesa u kojem se često šepiri.

Također, nedavno ga je privela i policija, i to zbog obiteljskog nasilja koje je proveo nad svojom uskoro bivšem suprugom Simonom u njezinom novom stanu. Iako mu je sudac odredio pritvor, Ante je iza rešetaka proveo samo nekoliko sati i neometano nastavio dalje - po svom!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.