Ljetni glamur Marka Grubnića "podebljao" šibenski magarac

MARKO GRUBNIĆ i njegov modni štićenik Ivan Zak također se, poput Stefany Hohnjec, ali i mnogih drugih drugih, odmaraju u Solarisu koji je očito ovotjedno poprište hrvatskih zvjezdica. Fotografi su Marka i Zaka zabilježili u igri s magarcem i dostavili nam ove zabavne i nesvakidašnje fotografije, koje Modnog Mačka prikazuju u malo drugačijem svjetlu nego što smo od njega navikli.

Čime nas je sve Grubnić počastio ove godine?

A od Marka Grubnića smo navikli na svašta - nedavno je tabloide punio svojim golišavim, "predegutantnim za objavljivanje" privatnim fotkama iz ukradenog mobitela, ali ono što medije ovih dana zaokuplja više od golog Marka ili nove haljine Indire Vladić-Mujkić jesu porazne statistike koje svjedoče o prodaji njegove knjige.

Međutim, Marko se u RTL-ovom Exkluzivu opravdao "kako njemu nisu važni podaci o prodaji već reakcije ljudi na knjigu", a one su, kako Marko kaže, izvrsne. Također, odbio je sve usporedbe s Nivesinom "Golom istinom" jer kako kaže, Nives je na kioscima već više od godinu dana, te je stoga uspjeh njihovih (literarnih) uradaka nemoguće uspoređivati.

Marko je spreman za brak...

A kako publicitetu nikad ne škodi pojačanje, Marko je nedavno progovorio i o svojem vjenčanju iz snova. I dok mnogi već godinama nagađaju o njegovoj seksualnoj orijentaciji, a neki tvrde kako su čak i sigurni u nju, Marko šuti kao zaliven, i tek ponešto otkriva. Međutim, ono što je otkrio, više je nego zanimljivo.

"Da, u duši sam romantik sklon maštanjima pa tako često zamišljam i svoje vjenčanje koje bi bilo na nekom rajskom otoku, nas dvoje u bijelim odijelima izričemo sudbonosno 'da'...", priča Marko i nastavlja: "Godinama sam neovisan i samostalan, no bez obzira na to što sam po prirodi prilično samoživ, i ja sam čovjek od krvi i mesa pa stoga priželjkujem nekog kraj koga ću se buditi i kome ću moći pripremiti finu večeru. Ništa nije vječno, niti brak ima jamstvo poput tostera, ali uzdam se u ljubav".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.