Lisa Marie Presley trošila je 400.000 dolara mjesečno na odvikavanje?

Foto: EPA

LISA MARIE PRESLEY preminula je uslijed srčanog zastoja, a dugo se borila s ovisnošću. 

Kao i njezin otac Elvis Presley, Lisa Marie borila se s ovisnošću o tabletama protiv bolova. Izvor je za Marcu naveo da je "Lisa Marie rekla da će umrijeti ako joj se ne pomogne" 2016. godine, nakon što se rastala od svog četvrtog supruga Michaela Lockwooda, kada se i prijavila u ustanovu za odvikavanje.

"Ima privatni tim za detoksikaciju za 400.000 dolara mjesečno, a svi liječnici dolaze u njezinu sobu", rekao je drugi izvor, tvrdi Marca.

Priscilla Presley bila je zaokupljena borbom svoje kćeri protiv ovisnosti i "posjetila ju je više puta", a izvori tvrde da je njezina ovisnost o tabletama protiv bolova započela prije nego što se rastala od Michaela Jacksona. Tvrdila je da je imala "neizdržive bolove u leđima".

Prijavila se u program odvikavanja nakon 72 sata tulumarenja

Drugi tvrde da joj je "užasan skandal" s njezinim mužem Michaelom Lockwoodom, koji je zlorabio njezine financije, "jako otežao život", a upućeni tvrde da je Lisa Marie doživjela "potpuni emocionalni slom i samo se otela kontroli". Lisa Marie Presley počela je koristiti droge kada je imala 13 godina, do svoje 17. godine redovno ih je konzumirala, a i kasnije u životu im se vraćala.

"Uzimala sam sve osim gljiva, heroina i cracka", rekla je jednom Lisa Marie, koja se prijavila i u program odvikavanja Scijentološke crkve nakon što je tulumarila 72 sata bez prekida.

"Kokain, sedativi, trava i piće - sve u isto vrijeme. Ne znam kako sam to preživjela. Jednog dana sam se probudila s hrpom ljudi na podu. Odvezla sam se do Scijentološke crkve i rekla: 'Neka mi netko odmah pomogne'", rekla je Lisa Marie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.