Leon Lučev o sceni seksa sa Zrinkom Cvitešić: Privatno sam jako sramežljiv

HRVATSKI glumci Leon Lučev i Zrinka Cvitešić glavne su zvijezde filma "Na putu", bosanske redateljice Jasmile Žbanić koji je premijeru doživio na ovogodišnjem, 60. Berlinaleu. Iako nije dobio niti jednu nagradu, film je izazvao zanimanje javnosti diljem svijeta s obzirom na tematiku koja je obrađena u filmu.

Naime, u kontroverznom filmu Jasmile Žbanić, koji će u Hrvatskoj biti premijerno prikazan 27. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, Zrinka i Lučev održavaju strastvenu vezu prepunu seksa, sve dok se Amar ne okrene konzervativnoj islamskoj vjerskoj zajednici - vehabijama.

"Obožavam Zrinku kao glumicu jer je nevjerojatno kvalitetna i strašno talentirana"


"Obožavam Zrinku kao glumicu jer je nevjerojatno kvalitetna i strašno talentirana. Mislim da joj je nagrada koju je dobila samo odskočna daska za negdje, a svi ćemo joj poželjeti sretan put", izjavio je za Red Carpet Leon Lučev koji je progovorio i o sceni seksa sa Zrinkom.

"Teško mi je reći kao glumcu koliko je to teško snimati. Kao Leon sam jako sramežljiv i meni privatno bi to bilo užasno snimati, ali ima taj metafizički proces rada na ulozi gdje ustvari u jednom momentu iz samog sebe prelaziš u jedan lik kojemu je to život", priznaje popularni glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.