Larisa Navojec: Ovo je najgora sezona "Plesa sa zvijezdama"!

POZNATA koreografkinja i supruga glumca Gorana Navojca, Larisa Lipovac, brzinski je secirala kandidate jednog od najgledanijih showova u domaćem eteru, "Plesa sa zvijezdama". Larisa smatra da kandidati u ovom showu nikad nisu bili gori, a njezin favorit je bio glumac Vedran Mlikota, koji joj je inače prijatelj i kum njezinog braka.

Kožulj štreber, Ana nekordinirana, Franka bez šarma

"Gordan Kožulj mi djeluje malo previše kao štreber, predrven je. Trebao bi shvatiti da je ples prije svega zabava, a ne sport. Nedostaje mi kod njega ekspresije i emocija. Ana Ugarković nije baš koordinirana, ne djeluje ženstveno i fleksibilno. Što se tiče Franke Batelić, svi atributi su tu, ali mi nešto nedostaje, a to je vjerojatno šarm, što ne bih povezivala s njezinim godinama", kaže Larisa.

"Moram priznati da mi nije neka fora gledati zvijezde koje već otprije imaju nekog plesnog iskustva. Daleko mi je draže pratiti cjelokupni napredak nekoga tko nikada nije zaplesao, poput svojedobno Davora Gobca, jer ovo ne bi trebalo biti u pravom smislu plesno natjecanje. Na Ani Ugarković vidi se da joj je teško, da nikada prije nije dotaknula ples, što u ljudima izaziva simpatije, a iz istog razloga je i meni najsimpatičnija od svih polufinalista", ispričala je za Jutarnji list.

Tko će najviše profitirati?



A iako se četvrta sezona ovog showa bliži kraju, tko će pobijediti ni izdaleka nije moguće procijeniti. Pogotovo nakon što je iz showa ispala talentirana Iva Šulentić, koja bi komotno mogla, s obzirom na to koliko očito uživa u plesu, razmisliti o promjeni karijere. Ipak, Iva je ispala, a do samog kraja showa provukli su se ukočena Ana Ugarković, prezgodni Gordan Kožulj te mlada Franka Batelić koja, iako već neko vrijeme obitava na estradi, nikad u životu nije uživala pažnju novinara kao što to čini sad, tik prije izlaska njezinog prvog studijskog albuma. Ako ništa, pametan poslovni potez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.