Larisa Lipovac i Goran Navojec dobili sina Grgura

LARISA LIPOVAC i Goran Navojec dobili su sina, a dolazak prve prinove u obitelji proslavit će se večeras u Histrionskom domu. Koreografkinja Larisa rodila je prirodnim putem u zagrebačkoj klinici Podobnik, a s njom je u bolnici bio i suprug. Sinčić je pri porodu težio 3530 grama, a bio je dugačak 53 centimetra. Presretni roditelji sinu će dati ime Grgur, javlja Večernji.hr.

Rođenje prvog djeteta bračnog para Navojec proslavilo se u kazališnom kafiću Gavella, a nakon premijere predstave "Štefica Cvek" slavlje će se nastaviti do duboko u noć. Pokušali smo dobiti izjavu novopečenog oca, Gorana Navojca, ali on nam je samo uspio, promuklim glasom, reći da ne daje izjave. Larisa i Goran nisu do sad mnogo pričali o djetetu u javnosti, kao niti o svojem privatnom životu, tako da je javnost tek prije nekoliko mjeseci saznala da par očekuje bebu.

Koreografkinja i glumac vjenčali su se prošle godine na Visu nakon sedam godina veze. Slavlje je trajalo dva dana, jer je prvi dan obavljeno formalno vjenčanje u crkvi Gospe od Spilica, a drugi je dan priređena proslava na plaži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.