Lanac luksuznih hotela za novu internetsku stranicu platio čak 18 milijuna dolara

LANAC luksuznih hotela Four Season izdvojio je čak 18 milijuna dolara za obnovu svoje internetske stranice. Rezultat tog ulaganja je stranica s obnovljenim, svježijim izgledom na kojoj je posve drugačiji princip rezerviranja putem interneta. U nju su integrirani društveni mediji te je posjetiteljima ponuđena mogućnost izrade vlastitih profila kako bi im brzo bio dostupan sadržaj primijenjen njihovim interesima.

Optimizacija mobilne verzije vitalna je za stanice koje se bave putovanjima

Nova stranica optimizirana je za upotrebu na mobilnim telefonima, putem kojih je olakšan pristup sadržajima s videima, fotografijama, rezultatima ocjenjivanja soba te mogućnošću rezervacija smještaja preko interneta. Hotelski je lanac odlučio obnoviti web stranicu upravo zato da poveća postotak rezervacija koje se rade online; iako je i njihova stara stranica privlačila 30 milijuna posjetitelja godišnje, samo 12 posto od ukupno rezerviranih kapaciteta ostvareno je preko interneta. 

Optimizacija mobilne verzije vitalna je za one stanice koje se bave putovanjima. Konzumenti sve više istražuju na putu, a kako piše na novoj stranici Four Seasonsa, 71 posto njihovih mušterija sa sobom na putovanja nose mobilne telefone, dok tableti putuju s njih 61 posto. Informaciju žele dobiti što je brže moguće, pa se lanac hotela potrudio upravo im to i ponuditi zahvaljujući obnovljenoj stranici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.