Lana Josipović: Tatina ljubimica

IAKO do nedjelje nitko, osim njezinih bližnjih, nije znao za Lanu Josipović, u središtu zanimanja medija ovih dana našla se upravo ona, i tako postala najpoznatija maturantica u Hrvatskoj, za koju se zainteresirao i novinar slovenskog Dela, te Lani posvetio par redova.

Za oko zapela Elfsima

Lana je za oko zapela i Ivanu Tandariću, polovici poznatog kreatorskog dvojca ELFS, koji je za Josipovićevu kći imao samo riječi hvale. "Ona je lijepa, mlada, vesela i neopterećena, i zahvaljujući baš njoj imamo puno građanskiju sliku predsjednika. Izgledaju kao obitelj, vidi se da funkcioniraju kao obitelj, ne kao Bandićevi. Njezine su mi se emocije činile jako iskrene tu večer", komentirao je za Index.

Baka i teta: Samo riječi hvale

A Lana, osim što je mlada i lijepa, u školi niže same petice, na oca je muzikalna i svira klavir, a ovih dana si planira utovariti još jednu obavezu na vrat - satove plesa koji je njezina davna ljubav. Koliko je ponosna na unuku ne skriva ni njezina baka Milica Josipović, kojoj je najbitnije da joj unuka bude sretna.

Petice u školi, klavir, ples...

Nećakinju je komentirala i njezina teta, profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Višnja Josipović-Smojver koja kaže da je Lana bila uspješna na nekim glazbenim natjecanjima, te na natjecanjima iz matematike, fizike i kemije.

Školski kolege za Lanu imaju samo riječi hvale, a opisuju ju kao simpatičnu i duhovitu djevojku koja obožava putovanja i ide u školu stranih jezika. Kao i većina kćeri, ali i radi toga što je jedinica, Lana je iznimno privržena ocu i njezina rodbina kaže kako je prava tatina kći.

I tako, čini se, mladu Lanu svi vole, a imaju i zašto - Hrvatska je konačno dobila novu mladu osobu na sceni koja mora i treba poslužiti kao primjer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.