Kutcher o čudnim fotkama s Witherspoon: Da sam je zagrlio, govorili bi da imamo aferu

Foto: Profimedia

ASHTON KUTCHER oglasio se nakon što su fotke s premijere filma na kojima pozira u društvu Reese Witherspoon postale viralne.

Naime, mnogi fanovi primijetili su da Reese i Ashton na fotkama izgledaju ukočeno i da je atmosfera među njima čudna, a glumac je sada pojasnio pozadinu svog ponašanja.

"Stvar je jednostavna. Da sam je zagrlio, da sam se ponašao kao da smo bliski, ljudi bi odmah počeli govoriti da imam s njom aferu. A ako stojim pored nje s rukama u džepovima, to nitko ne bi mogao zaključiti. Glasina bi mogla biti i da se ne podnosimo", rekao je u podcastu Chicks in the Office.

Podsjetimo, bizarnu situaciju prokomentirala je i Ashtonova supruga Mila Kunis, koja je navodno čim je vidjela fotke poslala poruku Reese.

"Rekla mi je da izgledamo jako čudno na crvenom tepihu", otkrila je glumica i dodala: "Ali meni je to bilo zabavno jer smo ja i Mila prijateljice jako dugo i snimati romantičnu komediju s njenim suprugom bilo je smiješno. Ashton je tako profesionalan, ali istovremeno i najsmješniji tip". "Zabavili smo se", priznala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.