Kum Petra Graše otkrio u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

SLOVENSKI chef Tomaž Kavčić posljednjih je tjedana prilično aktualan u hrvatskim medijima zbog kumstva s Petrom Grašom. Grašo i Kavčič poznaju se 25 godina, a upoznali su se kada su Grašo i Danijela došli u njegov restoran 1997. godine u Sloveniji.

Kavčič je komentirao hranu na svadbi godine u Splitu.

"Na njihovoj svadbi nije bio isti menu kao i na summitu čelnika Europske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija. Vjenčanje je bilo u organizaciji restorana Adriatic, oni su bili glavni, a ja sam pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo te tortu", rekao je Tomaž. Torta koju je Kavčič pripremio mladencima izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama. 

"To je bila rezervna torta koja nije bila dekorirana jer su uz nju bile još dvije torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Ona je lagana, nema marcipana, šlaga, maslaca. To je torta koja se radi istom tehnikom kao sladoled, ali unutra ima japansku algu koja nam onda omogući da ju možemo 'skladištiti' na četiri do pet stupnjeva Celzijevih.

Sastoji se od mlijeka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidjela, a puno gostiju je tražilo još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni željeli i u njihovom je stilu - odlična, a s druge strane prizemljena. To su oni, to su mladenci", rekao je Kavčić za RTL.

Komentirao je i svoj odnos s Danijelom Martinović. 

"Ostajem prijatelj i s njim i s njom", rekao je.

Kavčič i Grašo su postali dupli kumovi, a chef je otkrio kako ga je Grašo pitao da mu bude kum.

"On je romantična duša i nije mi to poručio telefonski. Prošle godine, kao i svake dosad, bili smo pozvani na neformalno druženje svih vlasnika Michelinovih zvijezda u Napulju. Tamo sam gost već 17 godina, a puno puta je Petar išao sa mnom. Prije nego što smo se tamo uputili, prošle godine prije Božića, kad smo sletjeli na aerodrom, Petar mi je tamo rekao: 'Tomaž, želja mi je da mi budeš kum'", otkrio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.