Kuhar Božidar prekršajno prijavljen zbog postupanja sa psom, evo kakva kazna ga čeka

KUHAR Božidar Miodragović, široj javnosti poznat po ispadima u emisijama Večera za 5 na selu i Tri, dva, jedan - kuhaj, našao se na udaru kritika nakon što je snimljen kako psa na zimskim temperaturama pere miniwashem, a kako doznaje Bjelovar live, zbog toga je u konačnici i prekršajno prijavljen.

"Temeljem zaprimljene obavijesti od strane Policijske postaje Bjelovar, veterinarska inspekcija Državnog inspektorata obavila je inspekcijski nadzor. Temeljem utvrđenog činjeničnog stanja, protiv vlasnika psa je temeljem Zakona o zaštiti životinja, podnesen Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu u Bjelovaru", rekli su iz veterinarske inspekcije za spomenuti portal.

Ipak, nisu definirali po kojem su konkretno članku podnijeli optužni prijedlog niti kako će Božidar biti kažnjen, no najvjerojatnije je da se radi o novčanoj kazni.

 

Policija je bila konkretnija te su otkrili da su ga kaznili zbog nedržanja životinje pod nadzorom, što je jedan od prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a novčana kazna za to iznosi do najviše 800 kuna.

Podsjećamo, nakon što je sporna snimka objavljena, Index je također kontaktirao veterinarsku inspekciju za komentar, no odgovor nismo nikad dobili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.